Rss

Vilket pokernätverk är bäst?

Nu ska vi se om alla ni som läser den här pokerbloggen kan hjälpa mig med en grej. För närvarande så spelar jag poker på en hel j-kla massa olika nätverk. Det funkar för mig ändå, tycker om att kunna variera mig lite, grafiken är ju ofta det enda som skiljer. Funktionerna är alla desamma men det kan vara kul att byta lite motstånd ibland, på dom lite högre nivåerna så blir det ju lätt att man ser samma namn och ansikten/avatarer mest hela tiden och det är ju så olidligt tråkigt. Då blir det verkligen känslan av att sitta i bingohallen med samma gamla russin år ut och år in och nöta brickor.

Men nu kom jag visst bort mig lite och tappade poängen nånstans längs med vägen. Saken jag skulle komma till var: vilket pokernätverk tycker ni är bäst? Jag föredrar nog när jag tänker efter någonstans ändå Ongame som jag lirar hos Betsson och bwin. Känns gediget och bra på nåt sätt. Samtidigt så är jag lite svag för Microgaming på Nordicbet som också är en favorit. På Nordicbet är det dessutom strösslat med sports bettare som kommer in i pokerhörnan för att bränna sina hårt ihopgnetade spelvinster, något som passar mig alldeles utmärkt. Kombinerat med att jag då och då gillar att beta lite själv så känns det, tillsammans med Betsson, som rätt bra ställen att hänga.

Dom amerikanska sajterna ger jag inte mycket för. Känns mest som mygel allihopa efter det som hände i vintras. Men som sagt, vad tycker ni?

Comments are closed.